PulseOn Oy on tuomassa 2021 markkinoille vallankumouksellisen lääketieteellisen laitteen sydämen rytmihäiriöiden diagnoosia ja valvontaa varten. PulseOn on käynyt keskusteluja useiden yritysten kanssa yhteistyöstä laitetta tukevan ohjelmistopalvelun kehityksestä. Palvelun tarkoituksena on välittää lääkärille tieto laitteen mittaamista rytmihäiriöistä ja antaa tietoa diagnoosin tueksi. PulseOn valitsi yhteistyökumppanikseen Remotea Oy:n. 

”Valitsimme Remotea Oy:n strategiseksi yhteistyökumppaniksemme, koska Remotealla on jo Suomen markkinoiden johtava ohjelmistopalvelu EKG-analysointiin (SmartECG) sekä erittäin mittava kokemus lääketieteellisten palveluiden kehittämisestä”, PulseOnin toimitusjohtaja Jaakko Hattula toteaa. 

”Olemme erittäin iloisia nyt solmitusta strategisesta yhteistyökumppanuudesta. PulseOnin osaaminen puettavien lääketieteellisten laitteiden osalta yhdistettynä Remotean osaamiseen lääketieteellisten ohjelmistojen kehityksessä voi tuottaa uuden suomalaisen menestystarinan ja me haluamme olla siinä mukana. Yritystemme osaamisprofiilien yhdistäminen tulee tuottamaan merkittäviä synergiaetuja molemmille”, Remotea Oy:n hallituksen puheenjohtaja Sami Isoaho kertoo.

 

PulseOn Oy on suomalainen puettavaa lääketieteellistä tekniikkaa valmistava terveysalan IT-yritys. Yritys kehittää optista ja EKG-pohjaista sykkeenmittaustekniikkaa sekä kotimaisille että ulkomaisille markkinoille. Yhtiö on kehittänyt aiemmin omia optisia sykemittareita ja keskittyy tällä hetkellä erityisesti lääketieteellisen puolen tuotteiden kehitykseen.

PulseOn on vuonna 2012 perustettu, yksityisesti omistettu yritys, jonka pääkonttori on Suomessa.

  

Remotea Oy on suomalainen vuonna 2002 perustettu healthtech-ohjelmistoyritys. 

Remotean SmartECG on CE-sertifoitu lääkinnällinen ohjelmisto ambulatoristen EKG-tallenteiden (kuten Holter-tallenteet) tarkasteluun ja analysointiin.  SmartECG:n tekoälypohjainen algoritmi analysoi ja tunnistaa useita eri rytmihäiriötyyppejä, kuten sinustakykardia ja sinusbradykardia, kammio- ja eteisbigeminia sekä kammio- ja eteislyöntisarjat.

 

Lisätietoja

 

PulseOn Oy 

Jaakko Hattula 

Toimitusjohtaja

+358 40 803 6771

jaakko.hattula(at)pulseon.com

Remotea Oy

Patrick Francke

Kehitysjohtaja 

+358 44 520 5440

patrick.francke(at)remotea.fi

Remotea logo 938x236 for header
Share This